Shopping cart
0,00€

Načini plačila in dostave

SE-TECH, Gašper Sedej s.p. v spletni trgovini gumaguma.si omogoča plačilo po predračunu in plačilo po povzetju (ob dostavi). Plačilo po predračunu je glavni način plačila in omogoča plačevanje vseh vrst nakupov, medtem ko je plačilo po povzetju omejeno na nakupe, ki vsebujejo najmanj 2 in največ 8 pnevmatik.

Ob izbiri plačila po predračunu stranka po zaključenem nakupu v e-pošntni nabiralnik prejme predračun. Za ogled predračuna je potreben program Adobe Acrobat Reader, ki si ga lahko brezplačno prenesete na tej povezavi. Takoj ko stranka znesek poravna, se naročilo posreduje našim dobaviteljem, ki nemudoma odpremijo blago. Dostavni rok za tovrstni način nakupa je praviloma 2-5 delovnih dni od dneva, ko je opravljeno plačilo, vendar si SE-TECH, Gašper Sedej s.p. pridružuje pravico ta rok v primeru nepričakovanih zapletov podaljšati. SE-TECH, Gašper Sedej s.p. si pridružuje pravico podaljšati dostavni rok tudi v obdobjih povečanega povpraševanja, še zlasti pred 15. novembrom, ko nastopi obdobje obvezne zimske opreme. Pogodbeni partner za tovrstno dostavo pošiljk je DPD, kurirska in paketna distribucija d.o.o., vendar si SE-TECH, Gašper Sedej s.p. pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Ob izbiri plačila po povzetju kupec v nabiralnik elektronske pošte prejme potrdilo o nakupu in dodatne informacije. SE-TECH, Gašper Sedej s.p. si ob tem pridružuje pravico, da kupca kontaktira in se prepriča o njegovi verodostojnosti ter verodostojnosti naročenega artikla. Blago se nato naroči pri naših dobaviteljih, ki ga praviloma odpremijo jutro po opravljenem nakupu. Dostavni rok v tem primeru praviloma znaša 3 – 6 delovnih dni od opravljenega nakupa, a si SE-TECH, Gašper Sedej s.p. pridružuje pravico, da ta rok v primeru nepričakovanih zapletov podaljša. SE-TECH, Gašper Sedej s.p. si pridružuje pravico podaljšati dostavni rok tudi v obdobjih povečanega povpraševanja, še zlasti pred 15. novembrom, ko nastopi obdobje obvezne zimske opreme. Pogodbeni partner za tovrstno dostavo pošiljk je DPD, kurirska in paketna distribucija d.o.o., a si SE-TECH, Gašper Sedej s.p. pridržuje pravico do izbire druge dostavne službe, če bo s tem naročilo izpolnjeno bolj učinkovito.

Stroški dostave za način plačila po predračunu:

  • 3,99 EUR ne glede na količino naročenih pnevmatik
  • V primeru naročila samo 1 pnevmatike se obračuna “doplačilo za minimalno količino” v znesku 6,10 EUR
  • Dostavni rok znaša 2 – 5 delovnih dni

Stroški dostave za način plačila po povzetju:

  • 9,99 EUR za 2 do 4 kose pnevmatik,
  • 13,99 EUR za 5 do vključno 8 kosov pnevmatik
  • Dostavni rok znaša 3 – 6 delovnih dni

Naročene gume bodo dostavljene na naslov, katerega je določil kupec. Kupec bo o dostavi predhodno obveščen prek maila in/ali telefona. Nujno je ob naročilu navesti kontaktno številko, na kateri je naročnik gum tudi dosegljiv. Brez tega dostava ni mogoča.

Pred prevzemom in podpisom blago preglejte količinsko in kakovostno. V kolikor ne gre za izdelek, ki ste ga naročili, blaga ne prevzemajte in nas o tem nemudoma obvestite. Problem bomo skušali rešiti po najboljših močeh.

V primeru preklica naročila se vam obračuna strošek transporta in obdelave v znesku 20€.  V primeru naročila samo enega kosa se obračuna doplačilo v znesku 6,1€.

Vse navedene cene vsebujejo DDV.