Shopping cart
0,00€

Kupujem pnevmatike. Kaj moram vedeti?

Najbolj pomembno je, da se pred nakupom prepričate kakšne dimenznije pnevmatik so primerne za vašega jeklenega konjička. To lahko storite najpreprosteje tako, da dimenzije odčitate s pnevmatik, ki so trenutno nameščene na vašem avtomobilu. Več o branju pnevmatik si lahko preberete tukaj.

Kakšen je DOT pnevmatik? Kdaj so bile proizvedene?

Pnevmatike, ki jih dobavi gumaguma.si, so nove in nerabljene ter ustrezajo mednarodnim standardom za nove pnevmatike. Industrija pnevmatik priznava kot nove do 2 leti stare pnevmatike (kljub temu pa pri gumaguma.si še posebej skrbimo, da gredo skozi naše roke pnevmatike najnovejših DOT oznak), ki so v optimalnih pogojih ustrezno specializirano skladiščene, kar zagotovi njihovo ustreznost.

Kje ima gumaguma.si skladišče in ali lahko pnevmatike prevzamem osebno?
Trenutno osebni prevzem ni mogoč, se pa trudimo, da bi v naslednji sezoni odprli nekaj prevzemnih mest.

Naročil sem. Kako dolgo moram čakati?
Pri plačilu po predračunu je rok dobave 2-5 delovih dni od dneva, ko je bilo opravljeno plačilo. Pri plačilu po povzetju je rok dobave 3-6 delovnih dni. V največ primerih so pnevmatike dostavljene že tretji dan (velikokrat tudi v soboto).

Ali so stroški dostave višji, če naročim večje število izdelkov?
Več o stroških dostave si lahko preberete v "Načini plačila in dostave".

So vsi izdelki na zalogi?
Načeloma, da. Zaloga se dnevno osvežuje, zato so vsi izdelki v ponudbi dobavljivi nemudoma. V primeru, da pride do sistemske ali človeške napake pri osveževanju zalog, prosimo za razumevanje. Izjeme so, da potrdijo pravilo.

Iščem točno določen izdelek, pa ga ne najdem?
V kolikor med več kot 8000 pnevmatikami ne najdete tistega, ki ga iščete, prosimo, da pošljete povpraševanje na elektronski naslov info@gumaguma.si. Naredili bomo vse, kar je v naši moči, da vam ustrežemo.

Kako lahko plačam?
Plačate lahko po predračunu ali po povzetju.

Je mogoče naročiti izdelke tudi na kak drug naslov?
Seveda! Pogodben partner za dostavo pošiljk je DPD, ki nudi dostavo povsod po Sloveniji. Ampak samo Sloveniji.

Če še vedno nismo odgovorili na vse kar bi vas utegnilo zanimati, nas kontaktirajte preko našega kontaktnega obrazca.